Bundesliga: Effenberg a Bayern helyett a Schalkénál?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.30. 12:02
null
Stefan Effenberg lesz a Schalke 04 edzője a következő idényben?
Sajtóhírek szerint Stefan Effenberg lesz a következő idényben a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Schalke 04 vezetőedzője. A korábbi Bayern-játékos állítólag hétfőn már meg is egyezett a gelsenkircheni alakulattal, ahol Jens Kellert váltja a kispadon.


 

A sport1.de információi szerint Stefan Effenberg lesz a következő idényben a Schalke vezetőedzője. A német portál úgy tudja: a Bayern korábbi középpályása már meg is egyezett a klubbal. Horst Heldt, a Schalke klubmenedzsere nem tagadta, hogy Effenberg az edzőjelöltek között van: „Mindig is hangsúlyoztuk, hogy elégedettek vagyunk Jens munkájával, de természetesen foglalkozunk más trénerekkel is, és Effenberg is a jelöltek között van."

Heldt egy nemrégiben tett nyilatkozatában Effenberget a jövő edzőjének nevezte. A korábbi válogatott játékos nem kívánta kommentálni a pletykákat, ám azt leszögezte: szeretne trénerként dolgozni egy sikerorientált klubnál, és véleménye szerint a Schalke pont ilyen.

A sport1.de úgy tudja, Effenberg már legalább egyszer egyeztetett a Schalke vezetőivel. A 44 éves korábbi Bayern-játékosnak ez lehetne az első edzői megbízatása. Korábban a Bayern Münchennel hozták hírbe, ahol Pep Guardiola segítője lehetett volna.

Effenberg játékosként megfordult a Borussia Mönchengladbachban, a Bayern Münchenben és a VfL Wolfsburgban is. A német válogatottban 35-ször lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik