Bundesliga: a verekedő vb-győztes megtalálta új klubját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.11. 09:21
Egybehangzó német sajtóhírek szerint a nemrégiben verekedésbe keveredő Kevin Grosskreutz megtalálta leendő csapatát: a Bundesligában szereplő Darmstadt labdarúgója lesz. A klub később hivatalos közleményben erősítette meg a hírt.



Mint arról beszámoltunk, Kevin Grosskreutz néhány héttel ezelőtt verekedésbe keveredett egy bárban, ami után kórházban ápolták – klubja, a német második ligában listavezető VfB Stuttgart szerződést bontott vele, a világbajnok szélső pedig elismerte hibáját.

A német sajtó kedd reggel arról ír: Grosskreutz megegyezett a Bundesligában sereghajtó Darmstadttal, így a 28 éves futballista a nyártól a Torsten Frings irányította együttes játékosa lesz. Ezt a klub később hivatalosan is megerősítette.

Grosskreutz 186 Bundesliga-mérkőzésen lépett pályára, a német válogatottban hat alkalommal – 2014-ben világbajnok lett a nationalelffel. A Darmstadt hat fordulóval a vége előtt sereghajtó a Bundesligában, és helyzete egyre kilátástalanabb: hátránya az osztályozós helyen álló Augsburg mögött 14 pont.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik