Bundesliga 2.: székdobálás, kifakadás – beszólt a DFB-nek a védő

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.06.19. 08:14
null
Chris Löwe szerint túlságosan nagy terhelést raknak a játékosokra (Fotó: Kicker)
Sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el a német másodosztályban a Dynamo Dresden, amely így borzasztóan nehéz helyzetbe került a bennmaradásért folyó küzdelemben. Chris Löwe, a csapat balhátvédje a mérkőzés után adott interjújában teljesen kifakadt, erősen kritizálva a német szövetséget.

Két fordulóval a vége előtt a Dresden 28 ponttal áll a 18., utolsó helyen, öt pont választja el a még osztályozó helyen álló Karlsruhétől. A koronavírus-járvány miatti szünetet követő újraindulás, pontosabban május 31. óta hét (!) mérkőzést játszott a gárda, ebből hármat az elmúlt hét napban.

Nem meglepő, hogy az óriási terhelés és a rossz eredmények rengeteg frusztrációt okoztak, ez csúcsosodott ki Chris Löwében: a védő a mérkőzés közben bedobott egy széket a pályára, majd a meccs után alaposan kiosztotta a Német Labdarúgó-szövetséget.

Repült a szék (Fotó: Kicker)
Repült a szék (Fotó: Kicker)

„Komolyan azt hiszik, hogy a DFB-nél belegondoltak abba, mi zajlik bennünk? Egyáltalán nem számít nekik! A végén mi fizetjük meg az árát a sok sz.rságnak. Ezek az emberek ötezer eurós irodai székeken ülnek, és ők döntenek a sorsunkról” – háborgott Löwe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik