Bundesliga 2.: elképesztő fordítással nyert Kalmárék klubja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.06. 15:48
Közel állt az óriási meglepetéshez a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga 2.) sereghajtó Duisburg, amely idegenben majdnem legyőzte a bajnoki címért és a feljutásért harcoló RB Leipziget, Kalmár Zsolt és Gulácsi Péter együttesét. A hajrá azonban hatalmas fordulatot hozott.

A Duisburg először a 17. percben szerzett vezetést, a Lipcse tíz percen belül egyenlített. A vendégek a 79. percben ismét előnybe kerültek, majd következett egy elképesztő hajrá. A Lipcse a 85. , a 87. és a 90. percben is eredményes tudott lenni, ezzel megfordította, és 4–2-re megnyerte a mérkőzést. Kalmár Zsolt és Gulácsi Péter a cserepadon töltötte a kilencven percet.

Győzelmével az RB Leipzig továbbra is második a táblázaton, de az éllovas Feriburg csak jobb gólkülönbségének köszönhetően első.

A vasárnap másik két másodosztályú találkozóján a St. Pauli idegenben győzte le 2–1-re a Kaiserslauternt és hatpontos hátrányban követi a Lipcsét a táblázaton; a VfL Bochum 1–1-es döntetlent játszott a Heidenheimmel.

BUDNDESLIGA 2.
17. FORDULÓ

RB Leipzig–Duisburg 4–2
Kaiserslautern–St. Pauli 1–2
Vfl Bochum–Heidenheim 1–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik