Bayern: triplázás esetén rekordprémium a játékosoknak

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2013.05.15. 13:02
Amennyiben a bajnoki cím mellé a Német Kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerik a Bayern München labdarúgói, rekordösszegű prémiumra számíthatnak.

„Ha tripláznak, rekordnagyságú pénzjutalmat kapnak, teljes szívemből kívánom a csapatnak, hogy sikerüljön – idézi a Sport Bild szerdai száma Karl-Heinz Rummeniggét, a bajor klubot működtető gazdasági társaság elnökét, aki szerint a BL döntőjének már van egy győztese: – A legnagyobb nyertes a Bundesliga. Most végre megint úgy tűnik, úton vagyunk afelé, hogy a miénk legyen a világ legjobb bajnoksága.”Karl-Heinz Rummeniggét, a bajor klubot működtető gazdasági társaság elnökét, aki szerint a BL döntőjének már van egy győztese: – A legnagyobb nyertes a Bundesliga. Most végre megint úgy tűnik, úton vagyunk afelé, hogy a miénk legyen a világ legjobb bajnoksága.”

A jövő szombati londoni fináléban a Borussia Dortmund lesz a Bayern ellenfele, míg a Német Kupa június elsejei berlini döntőjében a VfB Stuttgart lesz a rivális.

„Ha mindhárom trófeát elhódítják, kiléphetnek a hetvenes évek sikercsapatának árnyékából. Ilyenre nálunk még nem volt példa. Beírhatják magukat a történelembe” – tette hozzá Rummenigge.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik