Bayern: Toni Kroos a Real Madridba igazol - hivatalos

Vágólapra másolva!
2014.07.17. 09:37
null
Toni Kroos, a Real Madrid új játékosa (Fotó: realmadrid.com)
A Real Madrid a hivatalos honlapján bejelentette a Bayern München világbajnok német középpályásának, Toni Kroosnak a szerződtetését, aki hat évre kötelezi el magát a Bajnokok Ligája-győzteshez.

 

A 24 éves középpályás klubváltása hetek óta a levegőben lógott, csütörtökön pedig pont került az átigazolási ügy végére. A Bayern Münchentől érkező Kroos 2020-ig szóló szerződést köt a spanyol csapattal, amely a szokásoknak megfelelően nem hozta nyilvánosságra a vételárat. Sajtóhírek szerint a blancók 30 millió eurót fizettek a világbajnok játékosért.

Ahogy arról korábban az AS madridi napilapra hivatkozva beszámoltunk, a német középpályás délután átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, 17 órakor pedig be is mutatják a szurkolóknak a Santiago Bernabéu Stadionban.

A hírek szerint Kroos a 8-as mezszámot kapja új csapatánál – ezt a dresszt a legutóbbi szezonban egyik madridi játékos sem viselte.

A háromszoros német bajnok és egyszeres BL-győztes futballista a bemutatása után kap még egy kis pihenőt, csak augusztus 5-én kell csatlakoznia Carlo Ancelotti együtteséhez, de az augusztus 12-i, Sevilla elleni európai Szuperkupa-mérkőzésen várhatóan már ott lehet.

Az átigazolási ügy pikantériája, hogy egyes spanyol lapok értesülései szerint a Barcelonának felajánlotta Kroos játékjogát a menedzsere, de a katalánok nem éltek a lehetőséggel, mondván, nem szeretnék, ha megromlana a kapcsolatuk a bajorokkal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik