Bayern: Teljesen meg vagyunk győződve Julian alkalmasságáról – Kahn

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.09.18. 16:07
null
Kahn nem tervez drasztikus lépéseket (Fotó: AFP)
Oliver Kahn vezérigazgató kijelentette, nincs veszélyben Julian Nagelsmann vezetőedző állása a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) négy mérkőzés óta nyeretlen Bayern Münchennél.

 

„Nem tárgyalunk más edzőkkel, mert teljesen meg vagyunk győződve Julian alkalmasságáról” – mondta Oliver Kahn vasárnap, amikor a csapat ellátogatott a híres müncheni sörfesztiválra, az Oktoberfestre.

A Bundesliga címvédője az elmúlt két hétben legyőzte az Internazionalét és a Barcelonát is a Bajnokok Ligájában, de a legutóbbi négy bajnokijából egyet sem tudott megnyerni, sőt három döntetlen után szombaton 1–0-ra kikapott Augsburgban, ahol legutóbb, tavaly novemberben is veszített. A bajoroknak ilyen hosszú nyeretlen sorozatuk több mint húsz évvel ezelőtt volt. Az első hét meccsükön csupán 12 pontot szereztek, ilyesmire legutóbb 12 esztendeje volt példa, amikor az idény végén a Borussia Dortmund lett a bajnok.

A tavaly érkezett Julian Nagelsmann szerződése 2026-ig szól, de a német sportsajtó már felhívta a figyelmet, hogy a Chelsea-től távozott Thomas Tuchel jelenleg munka nélkül van.

Kahn úgy vélekedett, hogy a válogatott mérkőzések miatti szünetben mindenkinek meg kell nyugodnia a klubnál, hiszen a folytatásban a Bayer Leverkusen, a nagy rivális Borussia Dortmund, majd a Freiburg lesz az ellenfelük.

„Természetesen senki nem elégedett, és mindannyian rossz hangulatban vagyunk, de ennek véget kell vetnünk” – szögezte le a vezérigazgató.

NÉMET BUNDESLIGA
7. FORDULÓ
SZOMBATON JÁTSZOTTÁK
Augsburg–Bayern München 1–0
(M. Berisha 59.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik