Bayern: rá akarták beszélni Mbappét, hogy menjen a bajorokhoz

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2021.06.09. 12:09
null
Mbappé (középen) és Hernandez (jobbra) egyelőre csak a francia válogatottban lehetnek csapattársak (Fotó: AFP)
A Bayern München védője, Lucas Hernandez válogatottbeli csapattársként jó viszonyt ápol Kylian Mbappéval, és ezt kihasználva a bajorokhoz akarta csábítani a PSG francia klasszisát – írta meg cikkében a Sport Bild.

 

Kylian Mbappé napjaink egyik legjobb labdarúgója, akit sok klub szeretne a soraiban tudni. Rengeteget hallani a Real Madrid érdeklődéséről, és a Bayern München is képbe került, ám gyorsan eldőlt, hogy a PSG klasszisa egyelőre nem költözik a bajorokhoz (sem).

Mbappé a Sport Bildnek nyilatkozott arról, hogy Lucas Hernandez, a Bayern francia védője megpróbálta a német csapathoz csábítani.

„Lucas mondta, hogy menjek a Bayernbe. Elismerés illeti őket, hogy évről évre képesek szinten tartani a minőséget. Pontosan tudják, mit miért tesznek. Boateng és Alaba most távozott, de jön Upamecano, aki kitűnő védő. Tudják, hogy mi teszi őket nagy klubbá.”

„A Bayern mindig favorit, bármelyik trófeáról van szó. Tehát mindig győzni kell a Bayern ellen, ha valamelyik kupa elhódításáról van szó.”

Arra a kérdésre, hogy elhagyja-e a PSG-t vagy sem, ezt válaszolta: „Sohasem tudhatod, mi történik. De nagyon boldog vagyok a jelenlegi helyzetemmel.”

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik