Bayern: „Mintha az álomnőddel szexelnél, 34-szer…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.08. 15:41
Mario Basler, a Bayern München korábbi labdarúgója finoman szólva élvezi a bajorok játékát. Össze is szedett néhány hasonlatot, milyen a csapatot nézni.

„A mostani Bayern München játékát nézni olyan, mintha az álomnőddel szexelhetnél harmincnégyszer egymás után. Olyan, mint egy sörpatak, amely sosem apad ki. Mint egy háromszáz napos vakáció, utána hatvanöt nap szabadsággal” – fogalmazta meg a Bildnek visszafogott csodálatát Basler.„A mostani Bayern München játékát nézni olyan, mintha az álomnőddel szexelhetnél harmincnégyszer egymás után. Olyan, mint egy sörpatak, amely sosem apad ki. Mint egy háromszáz napos vakáció, utána hatvanöt nap szabadsággal” – fogalmazta meg a Bildnek visszafogott csodálatát Basler.

„Pep Guardiola aprólékossága a pálya szélén, Lahmé pedig a gyepen tökéletes összhangot kreál. Imádom, hogy minden meccsen dominálnak, Thomas Müller, Douglas Costa és Robert Lewandowski is egyszerűen tökéletes” – tette hozzá a 2004-ben visszavonult szélső, aki 78 meccsen húzta fel a müncheniek mezét.

A Bayern nyolc forduló után hibátlan mérleggel, már hét ponttal vezeti a tabellát a Dortmund előtt, sőt, a Bajnokok Ligájában is veretlen a csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik