Sven Ulreich a 2020–2021-es idényben a Hamburg kapuját védte (Fotó: AFP)

 

Ha kronológiai sorrendben szeretnénk felvázolni az elmúlt órákban-napokban Münchenben lezajlott eseményeket, akkor talán érdemes Nübellel kezdenünk: a 24 éves kapust a Bayern a rendszeres játéklehetőség reményében két évre kölcsönadja a Monacónak. A papírok aláírására szombaton kerülhet sor, miután a futballista átesik az orvosi vizsgálatokon. A Kicker úgy tudja, a müncheni klub jövő nyáron egyoldalúan felbonthatja a szerződést.

Nübel helyére a legfrissebb hírek szerint Sven Ulreich tér vissza a Bayernhez. A 32 esztendős kapus tavaly ősszel öt év után intett búcsút Münchennek és igazolt a másodosztályú Hamburghoz, ám nemrégiben szakított a kikötővárosi egyesülettel, így jelenleg szabadon igazolható.

A német szaklap információi szerint a bajor klub egyéves szerződésben állapodott meg Ulreichhel. Éppen azért csak egyben, mert a müncheniek a következő idény végén visszarendelhetik Nübelt a monacói kölcsönből.

A Kicker megjegyzi, a Bayern az Arminia Bielefeld huszonnyolc éves kapusa, Stefan Ortega iránt is érdeklődött, de sokallta az érte kért ötmillió eurós átigazolási díjat.