Müller csatlakozna Thiago mellé a Liverpoolban?

Bár nehezen képzeljük el Thomas Müllert más csapatban a Bayern Münchenen kívül, a német támadó középpályás most mégsem vetette el annak a lehetőségét, hogy egyszer másik gárdában futballozzon.

„Nem vagyok a klubhoz kötve. Különleges a kapcsolatom a Bayernnel, már azelőtt szerettem, hogy pályára léptem ebben a mezben. Ugyanakkor nem jelentene számomra problémát másik együttesben játszani. Talán éppen Thiagóval…” – mondta Thomas Müller.

Müller 2008 óta tagja a bajorok első csapatának, 571 tétmérkőzésen 212 gólt szerzett és 210 gólpasszt adott, összesen 27 trófeát zsebelt be – ebben természetesen benne van a kilenc Bundesliga- és a két Bajnokok Ligája-győzelem is.

A Bayernnél úgy látszik változások jönnek – ez éppen a Liverpoolba szerződő Thiagóval kezdődött – hiszen David Alaba is biztosan távozik az idény végén, négy klub közül választja ki, hol folytatja a pályafutását.

A Goal információi szerint a Juventusból kölcsönbe visszatérő brazil szélső, Douglas Costa sem marad Münchenben. Ez kevésbé meglepő, Leroy Sané, Kingsley Coman és Serge Gnabry mellett a brazilnak nem sok esélye van a kezdőbe kerülni. A 30 éves futballistára minden bizonnyal Torinóban sem tartanak igényt, így könnyen elképzelhető, hogy hazájába, pontosabban a Gremióba igazol.