Bayern: Davies szerződést hosszabbított – hivatalos

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.20. 18:20
null
Alphonso Davies (jobbról a második) 2025 nyaráig szóló szerződést kötött a Bayern Münchennel (Fotó: fcbayern.com)
A Bayern München labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Alphonso Davies eredetileg 2023 júniusáig szóló szerződését két évvel, 2025 nyaráig meghosszabbította.

 

A Bayern München 2018 januárjában 10 millió euróért szerződtette a Vancouver Whitecapstől Alphonso Daviest, aki a 2019–2020-as idényben meghatározó játékossá vált. A bajorok első csapatában 29 tétmérkőzésen játszott, egy gólja és hét gólpassza van – a Chelsea elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben hatalmas sprint után készítette elő Robert Lewandowski gólját, ez a gólpasszaegy hosszabb írásra inspirált minket.

„Nagyon boldog vagyok. A Bayern München az egyik legnagyobb klub a világon, és számomra egy álmom válik valóra, hogy itt játszhatok. Az első naptól kezdve jól érzem itt magam. A folytatásban annyi trófeát szeretnék nyerni, amennyit csak tudok” – mondta Alphonso Davies a szerződése meghosszabbítása után.

„Alphonso Davies nagyon sokat fejlődött a Bayern Münchennél, a meggyőző teljesítményével kiérdemelte a szerződése meghosszabbítását. Boldogok vagyunk, hogy a Bayernnél marad hosszú távon” – mondta Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent felügyelő gazdasági társaság ügyvezető igazgatója.

Hasan Salihamidzic, a klub sportigazgatója Davies profi hozzáállását méltatta, továbbá kiemelte, hogy a jó teljesítményének stabilizálásán dolgoznak majd a továbbiakban.

FC Bayern München on Twitter

@AlphonsoDavies: "Ich bin sehr glücklich. Der #FCBayern ist einer der besten Vereine der Welt, und für mich ist ein Traum wahr geworden, hier spielen zu dürfen. Ich habe mich vom ersten Tag an wohlgefühlt. Ich möchte so viele Titel wie möglich holen." #Davies2025



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik