Bayern München: Kahn reagált Lewandowski kijelentésére

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.31. 12:17
null
Kahn meglehetősen ingerülten reagált Lewandowski kijelentésére (Fotó: AFP)
Mint ismert, a 33 éves Robert Lewandowski hétfőn bejelentette, hogy a nyári átigazolási időszakban el akarja hagyni a Bayern München labdarúgócsapatát. A lengyel gólvágó kijelentésére a bajorok vezérigazgatója, a korábbi legendás kapus, Oliver Kahn reagált. 

 

„Vége a bayernes korszakomnak. Nem látok arra esélyt, hogy itt maradjak. A Bayern komoly klub, és úgy hiszem, nem fog megtartani. Nem akarok többet itt játszani. Az eligazolás a legjobb megoldás. Remélem, hogy nem állítanak meg” – jelentette be távozási szándékát hétfőn Robert Lewandowski.

A kijelentésére meglehetősen ingerülten reagált Oliver Kahn vezérigazgató.

„Nem tudom megmondani, hogy Robert miért választotta ezt az utat. Az ilyen nyilvános megszólalások nem vezetnek sehová. Robert egymás után kétszer lett az év játékosa itt – szerintem tudja, mi a helyzet a Bayernnél. A megbecsülés nem lehet egyirányú!” – mondta Kahn hétfőn a Sport1-nek.

A Bayern München színeiben összesen 344 gólt szerző lengyel gólvágó a vasárnapi monacói Formula–1-es futamon elég egyértelmű utalást tett arra, hogy melyik országban, csapatban képzeli el a jövőjét.

„Spanyolország nagyszerű! Van egy házunk Mallorcán. Szerintem Spanyolország nagyon jó hely, és nem csak nyaralni lehet ott” – mondta vasárnap a lengyel Eleven Sports televíziós csatornának.

Az átigazolási pletykák döntő többségükben arról szólnak, hogy a 33 éves csatár az FC Barcelonánál köthet ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik