Bayern: hivatalosan cáfolják Lewandowski érkezését

Vágólapra másolva!
2013.04.26. 11:43
null
Götzét (középen) már elcsábították, Lewandowski érkezését azonban tagadják a müncheniek (Fotó: Action Images)
A Bayern München labdarúgócsapata hivatalos közleményt adott ki, amelyben cáfolja, hogy Robert Lewandowski, a Borussia Dortmund lengyel támadója aláírt volna a klubhoz.

 

A Bayern a mindössze kétmondatos közleményben leszögezi: a sajtóhírek ellenére semmilyen megállapodás nincs Lewandowskiról.

Mint ismert, a bajnoki címet a Dortmundtól a múlt héten visszahódító Bayern München a nyáron Bundesliga-rekordnak számító összegért (37 millió euró) átigazolja a fekete-sárgáktól a 20 éves kora ellenére az egyik legjobb német támadónak tartott Mario Götzét. A Dortmund ezt kedden, a Bayern Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első meccsének (4–0) napján hozta nyilvánosságra.

A Götze átigazolásáról szóló hírek után a német sajtóban több olyan hír is megjelent, miszerint Jürgen Klopp csapatának másik ásza, a Real Madrid elleni elődöntőben (4–1) négy gólt szerző Lewandowski is a Bayernben folytatja a pályafutását. A lengyel középcsatár azt már korábban világossá tette, hogy nem akarja meghosszabbítani 2014 nyarán lejáró szerződését a dortmundiaknál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik