Bayern München: a PSG is beszáll a Thiagóért vívott csatába

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.08.03. 13:34
null
Thiago Alcántara Liverpool helyett Párizs felé veszi az irányt? (Fotó: AFP)
Francia lapértesülés szerint a Ligue 1-ben szereplő PSG is beszállt a Bayern Münchent erősítő Thiagóért vívott csatába. Mint ismert, a 29 éves középpályás jelezte a német klubnak, hogy új kihívásra vágyik és hét év után távozna az együttestől.

 

„Többször is tárgyaltunk vele, és egy ponton úgy tűnt, összejön a megállapodás. Aztán Thiago közölte, hogy valami újra vágyik, új kihívásokat szeretne. El kell fogadnunk a döntését. Még egy évig szól a szerződése velünk, de ha van egy klub, amely hajlandó kifizetni az átigazolási díját, már idén távozhat. Nem szeretnék ennél többet mondani a dologról a nyilvánosság előtt. Így alakult, bele kell törődnünk”mondta nemrégiben Karl-Heinz Rummenigge.

A bajorok már csak ezen a nyáron kaphatnak pénzt a futballistáért, a hírek szerint 30 millió euró környéki ajánlatért már hajlandóak lennének elengedni.

Korábban a Liverpoolt hozták szóba első számú kérőként, ám mivel az utóbbi időszakban nem sikerült előrelépni ezen a vonalon, képbe jöhet a PSG is, amelynek sportigazgatója, Leonardo a Le10Sport értesülése szerint felvette a kapcsolatot a müncheniekkel.

Ezt megelőzően még korábbi klubját, a Barcelonát is felvetették a nemzetközi lapok új célállomásként, de Miralem Pjanic oda érkeztével ez a szál nagyjából el is halt.

Thiago 2013 nyara óta futballozik a Bayernnél, eddig 230 tétmérkőzésen lépett pályára a német rekordbajnoknál, amellyel hétszeres bajnok, háromszoros kupagyőztes és klub-vb-aranyérmes lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik