Bayern München: a klub elnöke nem marasztalja Götzét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.26. 17:47
A Bayern München elnöke, Karl-Heinz Rummenigge Mario Götze jövőjéről beszélt a Kickernek; szavaiból nem sok jóra következtethet a német labdarúgó.

Mario Götze 2013-ban szerződött a Borussia Dortmundtól a rivális Bayern Münchenhez, ám a bajoroknál eltöltött időszak eddig nem úgy sikerült, ahogyan a válogatott középpályás eltervezte – Pep Guardiola vezetőedző nem számolt vele alapemberként.

A rekordbajnoknál edzőváltás lesz a nyáron, de mint beszámoltunk róla, valószínűleg Carlo Ancelotti irányítása alatt sem javul Götze helyzete, ezért már a német válogatott szövetségi kapitánya, Joachim Löw is a váltást javasolja a 23 éves játékosnak. Burkoltan ugyan, de erre a véleményre erősített rá Rummenigge is.

„Beszéltem Götzével és Ancelottival is – mondta az elnök. – Világosan elmagyaráztunk neki mindent. Ismeri a klub és az új edző álláspontját is. Ezek után neki kell eldöntenie, hogy megfelelő-e számára, ha csak perceket kap.”

A világbajnok labdarúgó iránt többek között korábbi klubja, a Borussia Dortmund és a volt trénere, a Jürgen Klopp által irányított Liverpool érdeklődik a legélénkebben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik