Bayern: megszerezhetik a holland futball egyik legnagyobb tehetségét

Vágólapra másolva!
2022.03.24. 13:18
null
Ryan Gravenberch a Bayern Münchenben folytathatja karrierjét (Fotó: Getty Images)
Egybehangzó sajtóhírek szerint a Bayern Mücnhen egyre közelebb áll hozzá, hogy szerződtesse az Ajaxtól a holland futball egyik legnagyobb tehetségét, Ryan Gravenberchet, a vételár azonban kérdéses.  


A Sky Italia átigazolások terén rendkívül jártas újságírója, Fabrizio Romano úgy értesült, a Bayern München vezetősége már többször egyeztetett az Ajax 19 esztendős középpályásának sztárügynökével, Mino Raiolával, és a felek közel állnak a megegyezésnek – már ami a személyes feltételeket illeti.

A Transfermarkt szerint a holland tehetség piaci értéke 35 millió euró, s bár a nemzetközi sajtóban ennél jóval nagyobb lehetséges vételárról is írtak már korábban Gravenberch kapcsán, a Bayern München mindösszesen 15 millió eurót ajánlott az Ajaxnak, ami különböző (sok tételből álló) feltételek esetén további 10 millió euróval bővülhet.

Fabrizio Romano szerint ez utóbbit nem fogja elfogadni az amszterdamiak vezetősége, így új ajánlatra lesz szüksége a münchenieknek, ha keretükben szeretnék tudni a fiatal kora ellenére már 10-szeres holland válogatott, kétszeres holland bajnok, kétszeres Holland Kupa-győztes, 190 centis középpályást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik