Bayern: Matthäus szerződtetné a csapat vesztét okozó horvátot

Vágólapra másolva!
2020.09.29. 09:55
null
Kramaric két gólt szerzett a Bayern ellen vasárnap (Fotó: AFP)
A német válogatottsági rekorder és korábbi magyar szövetségi kapitány Lothar Matthäus szerint a labdarúgó Bundesligában és a Bajnokok Ligájában is címvédő Bayern Münchennek át kellene igazolnia Andrej Kramaricot a Hoffenheimtől.

„Olyan játékos, akiben bizonyosan megvan minden ahhoz, hogy a Bayern futballistája legyen” – nyilatkozta az 59 éves szakember, aki szerint a 48-szoros horvát válogatott támadó akár Robert Lewandowski, valamint Thomas Müller helyettese is lehetne a csapatnál.

A 29 évesKramaric két góllal vette ki a részét a Hoffenheim Bayern elleni, vasárnapi 4–1-es diadalából. Matthäus arra is felhívta a figyelmet, hogy a játékosnak 2022-ig érvényes szerződése van jelenlegi klubjánál.

„Szerintem nagyjából negyvenmillió euróba kerülne a szerződtetése, de úgy vélem, egy olyan klubnak, mint a Bayern, ezt a pénzt megérné az átigazolása” – tette hozzá Budapesten élő Matthäus.

A 150-szeres német válogatott exfutballista szerint az átigazolási időszak jövő hétfői lejártáig bőven van még tennivalója a Bayern Münchennek, amelynek labdarúgóira a sűrű program, az egymást érő tétmérkőzések nagy terhet rónak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik