Bayern: Lewandowski közölte, távozik – azt is megmondta, hová

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2022.04.12. 18:09
Egészen hihetetlennek tűnő pletykával állt elő a lengyel sportsajtó: információik szerint Robert Lewandowski közölte a Bayern München vezetőségével, távozik a bajoroktól, sőt, már azt is tudja, hol akarja folytatni a pályafutását!

A hírt először a lengyel TVP Sport nevű oldal hozta le, méghozzá Robert Lewandowskihoz közel álló forrásokra hivatkozva.TVP Sport nevű oldal hozta le, méghozzá Robert Lewandowskihoz közel álló forrásokra hivatkozva.

A lengyelek úgy tudják, a Bayern München csatára hosszú gondolkodás után arra jutott, szerződése lejárta után, vagyis 2023 nyarán elbúcsúzik a bajoroktól, sőt, a Bundesligától is.

A lengyelek szerint az Aranycipő-versenyt vezető Lewandowski döntése annyira véglegesnek tekinthető, hogy a lengyel csatár már Oliver Kahnnal, a Bayern vezérigazgatójával is közölte azt.

Lewandowski eldöntötte, hogy távozik a Bayern Münchentől? (Fotó: Getty Images)
Lewandowski eldöntötte, hogy távozik a Bayern Münchentől? (Fotó: Getty Images)

Sőt, hogy kevésbé kelljen aggódniuk a vezetőknek, azt is elárulta, hol akarja folytatni: Lewandowski a Barcelonába akar igazolni 2023 nyarán!

Itt azonban egyelőre semmilyen megállapodásról sincs még szó, a felek nem is tárgyaltak, de a lengyelek szerint, ha Lewandowskin múlik, jövőre már gránátvörös-kékben kergeti őrületbe a védőket és kapusokat!

És hogy van-e a hírnek valóságalapja? A világ egyik legjobb támadóját nem először boronálják össze a Barcelonával, de valódi válaszra azzal kapcsolatban, mit hoz Lewandowski jövője, nagy valószínűséggel még hónapokat kell várnunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik