Bayern: Lewandowski 2014 nyarán érkezik - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2013.03.01. 16:41
A L'Équipe értesülései szerint Robert Lewandowski, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Borussia Dortmund támadója kitölti 2014 nyaráig érvényes szerződését, ezt követően pedig a Bayern Münchenbe igazol.

Michael Zorc, a Dortmund sportigazgatója csütörtökön jelentette be, hogy a lengyel támadó biztosan elhagyja a klubot, arról azonban továbbra is csak találgatások láttak napvilágot, hogy mikor és melyik csapathoz távozik.Michael Zorc, a Dortmund sportigazgatója csütörtökön jelentette be, hogy a lengyel támadó biztosan elhagyja a klubot, arról azonban továbbra is csak találgatások láttak napvilágot, hogy mikor és melyik csapathoz távozik.

A L'Équipe mai híre szerint azonban eldőlt, hogy Lewandowski kitölti jövő nyárig érvényes szerződését, és csak ezt követően hagyja el a Dortmundot. A francia lap azt is tudni véli, a 24 esztendős támadónak a Bayern Münchenbe vezet az útja.

A lengyel csatár profi pályafutása 2005-ben, a Delta Warszavánál indult. Ugyanebben az esztendőben a Legia Warszava második csapata szerződtette, ahonnan még abban az évben távozott. A következő állomás a Znicz Pruszków volt, ahol két évet töltött, majd következett a Lech Poznan, ahonnan szintén két év játék után, 2010-ben szerződtette a Borussia Dortmund.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik