Bayern: Klosénak nem tetszik a kommunikáció Flick-ügyben

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.04.19. 14:01
null
Miroslav Klose a müncheniek egy korábbi edzésén (Fotó: AFP)
A Kicker úgy véli, hogy a korábbi német válogatott futballista, a Bayern München másodedzőjeként dolgozó Miroslav Klose is elhagyhatja a klubot, miután kisebb válság alakult ki a klub vezetősége és Hansi Flick között.

 

Miután a bajor együttes vezetőedzője bejelentette, hogy az idény végén távozni szándékozik a Bayern Münchentől, Miroslav Klose a Kickernek adott interjút, amelyben a személyes álláspontját mondta el az üggyel kapcsolatban. Ebből az is kiderült, hogy ő már korábban összetűzésbe került az együttes sportigazgatójával, Hasan Salihamidziccsal, még akkor, amikor az utánpótlásban dolgozott.

„Számomra nem probléma, hogy a klub még nem beszélt velem a hosszabbításról. Ami leginkább zavar, az az, hogyan kommunikálnak egymással a felek” – mondta a világbajnok támadó a Kickernek. Hozzátette: amit leginkább hiányol, az a tisztelet, hiszen ha valamiben nem is ért egyet a két fél, akkor is szükséges, hogy ezt normális keretek között meg tudják beszélni.

„Uli Hoeness és Kalle Rummenigge voltak azok, akik ezt a klubot világszintűvé tették, ami azért sikerülhetett, mert a Bayernről volt szó, nem pedig személyes érdekekről” – tette hozzá a 42 esztendős szakember.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik