Bayern: ezen balhézott össze Lewandowski és Coman – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.13. 15:54
Mint arról beszámoltunk, a Bayern München csütörtöki edzésén Kingsley Coman és Robert Lewandowski nézeteltérésbe keveredett, ami kis híján verekedésbe fulladt. A német sajtó most azt is kiderítette, mi miatt ugrott össze majdnem a bajorok két futballistája.

A német sajtó még csütörtökön számolt be arról, hogy a 22 éves francia és a 30 éves lengyel támadó összekülönbözött az edzésen, és csak amiatt nem került sor ütésváltásra a felek között, mert csapattársaik közbeavatkoztak.

A Bild viszont nem hagyta ennyiben az ügyet, és kiderítette, mi volt a balhé igazi oka.

Lewandowski kezdte a balhét a németek szerint (Fotó: AFP)
Lewandowski kezdte a balhét a németek szerint (Fotó: AFP)

A németek beszámolója szerint Lewandowski ment neki Comannak, mert elege lett abból, hogy a francia válogatott játékosnak sokkal fontosabb, hogy cselezgessen, mint az, hogy a csapatért játsszon.

A lengyel támadó szerint eredményesebb lenne a Bayern, ha a szélső a trükközés helyett inkább a beadásokra és a passzokra koncentrálna. Itt húzta fel magát Coman is, és szabadultak el egy kicsit az indulatok…

Mindenesetre később Niko Kovac, a Bayern München vezetőedzője azt mondta, elbeszélgetett mindkét játékossal, a futballisták elnézést kértek, így lezárták a témát, nem kap senki büntetést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik