Bayern: „Cristiano? Nem fizetnénk ennyit egy 33 évesért”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.03. 09:19
null
A Bayern elnöke szerint a müncheniek profiljába nem fér bele egy akkora átigazolás, mint CR-é, de a Juventust megérti (Fotó: AFP)
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern München elnöke úgy véli, Cristiano Ronaldo szerződtetése a Juventus részéről csak marketinghúzás volt.

 

A portugálok kapitányát még júliusban vásárolta meg az „öreg hölgy” 117 millió euróért a Real Madridtól, az ötszörös aranylabdás nyolc sikeres év után hagyta ott a spanyol fővárost.

„Cristiano mindent megnyert a »királyiak« színeiben, és az utóbbi öt évben a legjobb formában lévő játékos volt az egész világon” – idézte a bajor TZ Rummeniggét.

„Marketingkérdések játszottak a legnagyobb szerepet ebben az átigazolásban, a Bayern sohasem adna ki ennyit egy 33 esztendős játékosért” – jelentette ki a volt német csatár.

„Meg is lepett, hogy kollégám, Andrea Agnelli bele mert menni ebbe az üzletbe. A Juventus szemszögéből van értelme ennek az átigazolásnak, az olasz futball imázsa az utóbbi években sokat gyengült. Ezzel a hatalmas művelettel pedig visszanyerhetik azt a figyelmet, amit az utóbbi időben elvesztettek.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik