Bayern: Boateng a távozáson gondolkodik – Rummenigge

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2018.06.13. 21:07
Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezérigazgatója elárulta, a labdarúgócsapat hajlandó megválni Jérome Boatengtől, aki egyébként a távozáson gondolkodik.

„Boateng ügynöke tájékoztatott engem, hogy a játékos továbbra is a távozáson gondolkodik – idézi Karl-Heinz Rummeniggét a Sport Bild. – Tisztában vagyunk vele, hogy lassan előtérbe kerül ez a téma, úgyhogy ha egy klub érdeklődik Boateng iránt, ő pedig azt mondja nekünk, hogy szeretne csatlakozni ahhoz a bizonyos együtteshez, akkor meg fogjuk fontolni az ajánlatot.”„Boateng ügynöke tájékoztatott engem, hogy a játékos továbbra is a távozáson gondolkodik – idézi Karl-Heinz Rummeniggét a Sport Bild. – Tisztában vagyunk vele, hogy lassan előtérbe kerül ez a téma, úgyhogy ha egy klub érdeklődik Boateng iránt, ő pedig azt mondja nekünk, hogy szeretne csatlakozni ahhoz a bizonyos együtteshez, akkor meg fogjuk fontolni az ajánlatot.”

„Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy van egy pénzügyi küszöbünk, természetesen egy ilyen üzlet nem lesz olcsó. Jelenleg viszont csak annyit tudok, hogy Jérome gondolkozik a távozáson.”

A 29 esztendős Boateng a 2017–2018-as szezonban mindössze 31 mérkőzésen szerepelt, ezeken kétszer volt eredményes, emellett kiosztott egy gólpasszt is. Értékét a transfermakrt.de piaci hírportál 45 millió euróra becsüli.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek