Bayern: „Az elmúlt 40 évben nem láttam olyan bíráskodást, mint Kassainál”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.24. 14:10
null
A Bayern München vezérigazgatójának nem tetszett Kassai Viktor ténykedése (Fotó: AFP)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München vezérigazgatója, Karl-Heinz Rummenigge Cardiffban lesz a BL-döntő idején, de elmondása szerint nem vesz részt az eseményen, mert még mindig túl erős a Real Madrid elleni búcsú fájdalma.

 

Rummenigge az európai klubok szövetségének találkozójára megy a walesi fővárosba, ám a bajorok negyeddöntős búcsúja miatt a fináléra nem látogat ki.

Mint ismert, a német együttes a találkozó végén megfogyatkozva, hosszabbításban alulmaradt a királyi gárdával szemben.

„Valószínűleg elmegyek Cardiffba, mivel lesz néhány megbeszélésünk, a döntőre azonban nem megyek ki, mert nem felejtek túl gyorsan – mondta Rummenigge a Süddeutsche Zeitungnak. – Ha az egész meccset nézem, még mindig nagyon fáj.”

„A BL-túra előtt négy egyre nyertünk Dortmundban, de Robert Lewandowski és Mats Hummels is megsérült. Aztán Madridban olyan bíró teljesítmény következett, amelyet nem láttam az elmúlt negyven évben. Öt súlyos döntés volt a csapatunk ellen, öt kritikus helyzetben. Még egyszer mondom, nem tapasztaltam ilyet az elmúlt negyven évben” – mondta a visszavágóval kapcsolatban, amelyet Kassai Viktor vezetett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik