Bayern: angol bajnok csatár érkezhet a támadósorba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.17. 11:46
A horvát Sportske Novosti információi szerint a Bayern München érdeklődik a Hoffenheim 25 éves támadója, Andrej Kramaric iránt.

Arról már korábban hallani lehetett, hogy Robert Lewandowski mellé mindenképpen igazolnának még egy vérbeli csatárt a bajorok.

A horvát támadó ebben a szezonban mind a 34 fordulóban pályára lépett a Bundesligában, összesen 15 gólt szerzett és 8 gólpasszt adott.

A Transfermarkt becslései szerint a piaci értéke 9 millió euró körül mozog. Ennyiért azonban biztosan nem válnának meg tőle, hiszen 10 millióért érkezett 2016 nyarán az angol bajnok Leicester Citytől – igaz, már januárban csatlakozott a csapathoz, de akkor még kölcsönbe. Kramaric szerződése 2020-ig szól a Hoffenheimmel.

A horvát futballista lehet a harmadik olyan játékos, aki a nyáron Szalai Ádám csapatától Münchenbe szerződik. Nicklas Süle és Sebastian Rudy már a télen megegyezett a bajnokcsapattal.

A Bayern egyébként már Serge Gnabry és Corentin Tolisso érkezését is bejelentette. Valószínűsíthető, hogy Douglas Costa és Renato Sanches hamarosan búcsút int a klubnak.

Kramaric három pontot érő gólja a Bayern München ellen áprilisban:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik