Bayern: A VAR-ral két BL-t nyertünk volna – Arturo Vidal

Vágólapra másolva!
2018.08.23. 17:39
Mint ismert, Arturo Vidal a nyáron a Bayern Münchentől az FC Barcelonához szerződött. A 31 éves chilei középpályás korábban már elárulta, mindenképp Bajnokok Ligáját akar nyerni a katalánokkal. Vidal most arról beszélt, hogy a müncheniekkel már kétszer is magasba emelhette volna a trófeát – ha használták volna a videobíró-rendszert (VAR) a BL-ben.

„A kedvenc sorozatom a Bajnokok Ligája. Tudom, hogy a Barca korábban többször is megnyerte a trófeát. Most már én is magasba akarom emelni a kupát. Ha lett volna videobíró, a Bayern Münchennel kétszer is megnyertük volna a Bajnokok Ligáját” – mondta a Mundo Deportivónak Arturo Vidal. „A kedvenc sorozatom a Bajnokok Ligája. Tudom, hogy a Barca korábban többször is megnyerte a trófeát. Most már én is magasba akarom emelni a kupát. Ha lett volna videobíró, a Bayern Münchennel kétszer is megnyertük volna a Bajnokok Ligáját” – mondta a Mundo Deportivónak Arturo Vidal.

Vidallal a soraiban a Bayern München 2016-ban az Atlético Madrid ellen az elődöntőben, majd 2017-ben és 2018-ban is a Real Madrid ellen (előbb a negyeddöntőben, majd az elődöntőben) esett ki a Bajnokok Ligájából.

A chilei középpályásnak minden bizonnyal a Real Madrid elleni, 2017-es párharc fáj a leginkább, hiszen a negyeddöntő visszavágóján Kassai Viktor kiállította, majd csapata a hosszabbítás után búcsúzott.

Arturo Vidalt 2017-ben Kassai Viktor kiállította a Real Madrid elleni negyeddöntőben (Fotó: AFP)
Arturo Vidalt 2017-ben Kassai Viktor kiállította a Real Madrid elleni negyeddöntőben (Fotó: AFP)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik