Bayern: a Bild szerint nem kap új szerződést a 76-szoros válogatott

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.11.12. 14:11
null
Jérome Boateng 2011-ben érkezett, nyáron távozhat (Fotó: AFP)
Már az előző nyáron is a levegőben lógott a búcsúja, Hansi Flick érkezésével másodvirágzását éli, mégsem kap új szerződést Jérome Boateng. A Sport Bild információi szerint a 32 éves bekk az idény végén szabadon távozhat a Bayern Münchentől.

 

A német lap beszámolója szerint a klub vezetősége már döntött a kérdésben, s eztBoatenggel is közölték. A futballista 2011 óta játszik Münchenben, jelenleg 333 tétmeccsnél jár a csapat színeiben, amellyel nyolcszoros német bajnok, ötszörös kupagyőztes és kétszeres Bajnokok Ligája-aranyérmes lett az évek során.

Sokáig úgy tűnt, Boateng már az előző nyáron távozik a Bayerntől, akkor a Juventus mutatott élénk érdeklődést iránta. Végül a csapatot sújtó sérülések miatt nem engedte el az akkori vezetőedző,Niko Kovac. Hogy milyen az élet? A Kovacot váltó Hansi Flicknél újra alapember lett, 39 tétmeccsen kapott lehetőséget, 2014–2015 óta a legtöbbön.

A 2014-ben világbajnok, 76-szoros válogatott védő iránt Angliából érdeklődnek: a Bild szerint az Arsenal és a Tottenham is örömmel szerződtetné. Főleg ingyen…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik