Bayern: 2025-ig marad a klubnál a német válogatott középpályás

SZ. R.SZ. R.
Vágólapra másolva!
2021.08.23. 10:02
null
Joshua Kimmich további négy évre kötelezte el magát a Bayern Münchennél (Fotó: AFP)
Hivatalos Twitter-csatornáján jelentette be a Bayern München, hogy 2025-ig meghosszabbította Joshua Kimmich szerződését.

 

A német válogatott középpályás, Joshua Kimmich 2015 nyarán csatlakozott a bajor együtteshez. amelynek színeiben hat év alatt 264 alkalommal lépett pályára, 30 gólt és 73 gólpasszt jegyzett. A gárdával hat alkalommal ünnepelhetett bajnoki címet, háromszor megnyerték a Német Kupát és egyszer a Bajnokok Ligáját is elhódították.

„A legfontosabb ok, hogy meghosszabbítottuk a szerződésem, az az, hogy élvezettel küzdhetek a céljaimért itt a Bayernnél. Egy olyan csapatnál vagyok, amellyel mindent elérhetek, a csapattársaim pedig valódi barátaimmá váltak. Úgy érzem, nagyon sok lehetőség van még a Bayernnél az elkövetkezendő években. Ráadásul a családom is otthon érzi magát Münchenben" – mondta a klub hivatalos oldalának a középpályás.

A Bayern München elnöke, Herbert Hainer elmondta, örül annak, hogy a jövőben is Joshua Kimmichhel dolgozhatnak együtt. „A legjobbak közé emelkedett nálunk, mi pedig fontosnak tartjuk azt, hogy az ilyen kvalitású játékosokat minél hosszabb ideig magunk mellett tudjuk. A Bayern vele együtt a legjobb eséllyel pályázik arra, hogy elérje a célkitűzéseket."

„Joshua teljes mértékben azonosítható a Bayernnel. Felismerte, hogy milyen érték rejlik abban, ha egy csapatnál hosszabb ideig játszik. Tudja, hogy nálunk megvan az esélye annak, hogy mindent elérjen, amit szeretne" – nyilatkozta a klub sportigazgatója, Oliver Kahn az aláírást követően.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik