Barca: a Bayern visszautasította a Lewandowskiért tett ajánlatot – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2022.06.24. 09:55
null
A Bayern nem fogadta el a Barcelona ajánlatát Lewandowskiért (fotó: AFP)
A német Bild értesülései szerint a spanyol FC Barcelona 35 millió eurót ajánlott a Bayern Münchennek Robert Lewandowskiért, de a bajorok legalább 50 milliót szeretnének kapni a 33 éves lengyel csatáráért.

Tomasz Wlodarczyk lengyel újságíró szerint a Barca 35 millió eurót, illetve ötféle variációban további 5 millió eurós bónuszt ajánlott a lengyel támadóért, de a bajorok ezt nem fogadták el, hiszen 50 millió euró alatt nem engedik el a 2023-ig érvényes szerződéssel rendelkező Lewandowskit – írja a német Bildre hivatkozva a Mundo Deportivo.

A Barcelona a 35+5 millió eurós ajánlattal egyébként hasonló feltételeket kínált a Bayernnek, mint amennyiért a németek megszerezték a Liverpool 30 éves világklasszisát, Sadio Manét, akiért 32 millió eurót plusz bizonyos feltételek teljesülése esetén további 9 millió euró bónuszt kaphat az angol csapat.

A Bild megjegyezte, a Barcának meg kell emelnie az ajánlatát, hogy meggyőzze a Bayern vezetőit, ugyanakkor a katalánok is nyugodt helyzetben vannak, hiszen Lewandowski már megtette az első lépést, hogy elhagyja a német klubot és a gránátvörös-kékekhez igazoljon.

A Bild arról is írt, hogy ha Lewandowski valóban távozik Münchenből, a Bayern akár Cristiano Ronaldóval is pótolhatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik