Ballack is megerősítette: visszatér a Leverkusenbe

Vágólapra másolva!
2010.06.25. 10:59
null
Ballack felépülése után a Leverkusenben folytathatja (Fotó: Action Images)
Michael Ballack korábbi együttesében, a Bayer Leverkusenben folytatja pályafutását. A német középpályás két évre szóló szerződést köt a „gyógyszergyáriakkal”.

Michael Ballack – aki sérülése miatt lemaradt a dél-afrikai világbajnokságról – szerződése lejárt a Chelsea-nél, és a londoni klub nem kívánta meghosszabbítani a kontraktust.

A német válogatott középpályás iránt korábban a Schalke és a VfL Wolfsburg is érdeklődött, de végül úgy döntött, hogy korábbi csapatában, a Bayer Leverkusenben folytatja pályafutását.

„Még tárgyalunk, nem egyeztünk meg minden részletben – nyilatkozta péntek délelőtt a Leverkusen részéről Meinolf Sprink médiaigazgató. – Nem tudni, hogy még ma egymás tenyerébe csapunk-e. A részletekben nem sikerült még egyezségre jutnunk."

Délutánra azonban kiderült, hogy a felek mindenben megegyeztek, és maga Michael Ballack kommentálta a klubváltást. „A Bayer Leverkusenhez igazolásommal bezárul a kör. Nagyon szép és sikeres időszakot töltöttem a klubnál, amelyre nagyon szívesen emlékszem vissza. Ez csak megerősített a döntésemben" – nyilatkozta a középpályás délután.

A 33 éves középpályás két évre szóló szerződést kötött korábbi klubjával, ahol 1999 és 2002 között futballozott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik