Wales: Giggs kihagyja a soron következő meccseket a bántalmazási ügye miatt – hivatalos

Vágólapra másolva!
2020.11.03. 14:52
null
Giggs biztosan kihagyja a következő három meccset (Fotó: AFP)
Kihagyja a walesi labdarúgó-válogatott soron következő három mérkőzését a szövetségi kapitány Ryan Giggs, miután a hírek szerint bántalmazta barátnőjét.

Mint arról korábban beszámoltunk, a walesi válogatott 46 éves kapitányát letartóztatták 39 éves barátnője bántalmazásának gyanújával. Ryan Giggset a hétvégén az otthonából vitték el a rendőrök a pandletoni rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták. A Manchester United legenda tagadja az ellene felhozott vádakat, és mindenben együttműködik a hatóságokkal.

A rendőrség annyit közölt, hogy vasárnap riasztották őket egy házhoz rendbontás miatt, ahol egy 30-as éveiben járó nőt találtak könnyebb sérülésekkel, majd letartóztattak egy 46 éves férfit, akit óvadék ellenében szabadon engedtek a további vizsgálatokig.

A Walesi Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján jelentette be kedd kora délután, hogy Ryan Giggs az ügy miatt kihagyja a válogatott soron következő három – az USA, az Írország, valamint a Finnország elleni – mérkőzését. A megállapodásban a szövetség, valamint a szövetségi kapitány kölcsönösen egyetértett.

Ryan Giggs helyét ideiglenesen segédje, Robert Page veszi majd át.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik