Videó: mint az apja! Látni kell az ifjú Drogba gólörömét!

Vágólapra másolva!
2021.03.29. 14:07
null
Apja és fia (Fotó: Getty Images)
Ugyanúgy ünnepelte meg a gólját Isaac Drogba, a legendás Didier Drogba fia, mint ahogy évekkel ezelőtt az apja tette a Chelsea-ben – számolt be a sportbible.com. Mutatjuk!

 

Az 20 éves elefántcsontparti Isaac Drogba első gólját szerezte meg profi futballistaként az olasz negyedosztályú Caratesében.

Az ifjú Drogba egy szabadrúgás után remek labdát kapott a csapattársától és kissé kisodródva, öt méterről lőtt a kapuba. A Chelsea legendás támadójának fia számára azért is lehet különleges ez a találat, mert csapata ezzel a góllal nyerte meg a mérkőzést a Caronnese vendégeként.

Isaac gólörömével apja, Didier Drogba előtt tisztelgett, aki hasonló módon, a két karját kinyújtva, majd felugorva ünnepelt annak idejében a Chelsea-nél.


Isaacot februárban szerződtette az olasz negyedosztályú együttes, amelyben harmadszor lépett pályára a bajnokságban. A fiatal támadó nem meglepő módon a Chelsea akadémiáján nevelkedett, mielőtt 2019 nyarán az EA Guingamphoz került. A francia csapat a nyáron elengedte őt, ezek után került a Caratesébe.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik