Videó: Manét díjazták, így reagáltak a hírre a szülőfalujában

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.01.08. 16:26
null
Sadio Mané választották meg az év legjobb afrikai labdarúgójának (Fotó: AFP)
Mint arról beszámoltunk, a Liverpool szenegáli támadóját, Sadio Manét választották meg az év legjobb afrikai labdarúgójának. A 27 éves labdarúgó szülőfalujában, Bambaliban lakó emberek élőben követték a díjátadót, a jó hír hallatán pedig kezdődhetett az ünneplés.

A csatár az afrikai szövetség (CAF) keddi, hurghadai gáláján kapta meg az elismerést. Mané tavaly Bajnokok Ligáját nyert a Liverpoollal, hazája válogatottjával pedig döntőt játszott az Afrikai Nemzetek Kupáján. A szavazáson klubtársát, az egyiptomi Mohamed Szalahot, illetve a Manchester City ANK-győztes algériai szélsőjét, Rijad Mahrezt előzte meg.

„Szeretném megköszönni a szenegáli embereknek, különösen a szülőfalumban lakóknak. Nagyon messziről, egy nagyon kicsi faluból, Bambaliból érkeztem. Biztos vagyok benne, hogy most is néznek a tévében” – mondta a díjátadón Sadio Mané.

#CAFAwards2019 on Twitter

I want to thank all the Senegalese people, especially my village. I come from very far, very small village, Bambali ." I'm sure they're watching me on TV now ." They were #SadioMane, they most certainly were. #CAFAwards2019



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik