Videó: egy szurkoló a szögletzászlóval verte fejbe a török csapat kapusát

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.28. 09:31
null
Egy szögletzászlóval vágták fejben az Altay kapusát a Göztepe elleni mérkőzésen (Fotó: SportBible)
A 19. percben félbeszakadt a Göztepe–Altay török másodosztályú mérkőzés, amikor a vendégszurkolók petárdákat lőttek a hazai lelátó irányába, s több Göztepe-drukker megsérült. A pálya egyik sarkánál két mentőautó is volt, s amíg állt a játék, egy pályára rohanó hazai szimpatizáns felkapta az egyik szögletzászlót és tiszta erőből fejbe vágta az Altay kapusát, Ozan Evrim Özencet, aki az eset következtében négy centiméteres fejsérülést szenvedett.

Sokkoló incidensek zavarták meg a Göztepe–Altay mérkőzést, amikor előbb a 19. percben a vendég szimpatizánsai petárdákat lőttek a hazai szurkolók közé és több Göztepe-drukker is megsérült.

Az eset miatt a játékvezető félbeszakította a mérkőzést, s két mentőautó is a sérülteket látta el a pálya egyik sarkában. Amíg állt a játék, az Altay kapusa is szemlélte az eseményeket, majd egy, a pályára sprintelő Göztepe-drukker felkapta a másik szögletzászlót és teljes erővel fejbe vágta az Altay 29 éves kapusát, Ozan Evrim Özencet, aki az eset következtében négy centiméteres fejsérülést szenvedett.

A játékvezető végül felfüggesztette a mérkőzést.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik