Videó: az orosz válogatott amatőrökkel játszott, kiütötte a bírót

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.08.11. 15:49
Roman Sirokov neve ismerősen csenghet a futballrajongóknak, a többek közt a CSZKA Moszkvában és a Zenitben is megforduló orosz középpályás ugyanis a válogatottban is pályára lépett 57 alkalommal. A 39 éves futballista 2016-ban vonult vissza a profi futballtól, azóta pedig már csak amatőr meccseken lép pályára. Ám egy ideig valószínűleg azokon sem fog a legutóbbi balhéja után…

A sosem a higgadtságáról ismert orosz középpályás legutóbb a Dinamo Moszkva vezetőségében kapott helyet, ám 2019-ben onnan is távozott, így azóta sok a szabadideje, és gyakran feltűnik amatőr ligákban.

Az viszont biztos, hogy egy darabig most nem fogjuk a pályán látni Sirokovot, sőt az is lehet, hogy a börtönben köt ki…

Egy orosz meccsen ugyanis kiütötte a játékvezetőt, sőt, a földön fekvő bíróba még bele is rúgott, amiről videó is készült.

Az ESPN és a The Guardian helyi tudósítója szerint a korábbi válogatott futballista azért idegesítette fel így magát, mert nem adtak meg neki egy tizenegyest, ami szerinte járt volna.

Card

A játékvezető még nem jelentette a rendőrségen az ügyet, elmondása szerint ugyanis fél, mert „Sirokovnak túlságosan sok barátja van…”

Így nézett ki az eset után a játékvezető (Fotó: Twitter/arturpetrosyan)
Így nézett ki az eset után a játékvezető (Fotó: Twitter/arturpetrosyan)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik