Videó: az MU üdvöskéjének pazar szabadrúgásgólja győzelmet ért a 97. percben

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.06.07. 15:07
A Manchester United 18 éves jobbszélsője, Amad Diallo a hétvégén csereként beállva megszerezte első gólját az elefántcsontparti válogatottban. A fiatal játékos a Burkina Faso elleni felkészülési mérkőzés 97. percében szerzett szenzációs találata egyben a győzelmet is jelentette csapatának.

Amad Diallo nagyjából 17–18 méterről célozta meg a kaput, s noha a vendégek kapusa nagyon a hosszú sarok irányába helyezkedett, így sem tudott hárítani.Amad Diallo nagyjából 17–18 méterről célozta meg a kaput, s noha a vendégek kapusa nagyon a hosszú sarok irányába helyezkedett, így sem tudott hárítani.


Az MU játékosa a góljáról készített felvételt feltöltötte az Instagram-oldalára, ahol többek között angliai csapattársa, a szabadrúgásokra (is) specializálódott Bruno Fernandes is gratulált neki olaszul, melyre Amad azt reagálta: „Te tanítottad.”

A mérkőzést Elefántcsontpart 2–1-re nyerte meg Burkina Faso ellen.

Amad Diallo januárban csatlakozott a Unitedhez, azok után, hogy a klub októberben az Atalantával megegyezett a szerződtetéséről. A fiatal támadó az elmúlt félévben nem kapott sok játéklehetőséget az első csapatnál, viszont amikor pályára lépett, nem lehetett panasz a játékára. Az Európa-ligában az AC Milan ellen, öt perccel a becserélése után fantasztikus fejes góllal hívta fel magára a figyelmet, a Leicester City elleni bajnokin először kezdett a Premier League-ben, s 15 perc után kiosztott egy gólpasszt Mason Greenwoodnak, míg a Fulham elleni találkozón hihetetlen finom labdalevételével szolgáltatott beszédtémát a becserélését követően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik