Videó: Andrej Arsavin lóháton távozott egy sztriptízbárból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.19. 19:59
Andrej Arsavin november elején jelentette be, hogy visszavonul a profi labdarúgástól, alig több mint egy hónappal később azonban ismét az újságok címlapján találta magát. Az orosz Komszomolszkaja Pravdára hivatkozva arról ír a The Sun angol bulvárlap, hogy az Arsenal korábbi középpályását – aki nem mellesleg házas – két hölgy társaságában videózták le egy szentpétervári sztriptízbár előtt, ráadásul a meglehetősen részegnek tűnő Arsavin lóháton hagyta el a helyszínt.

Andrej Arsavin november végén fejezte be a pályafutását, majd szinte azonnal belevetette magát az éjszakai életbe. Az orosz lap beszámolója szerint a 37 éves exfutballista a sztriptízbár előtt nehezen állt meg a saját lábán, illetve folyamatosan a hölgyeket ölelgette, majd lóra pattant és távozott a helyszínről… Apró szépséghiba, hogy állítólag elfelejtette kifizetni az éjszakai klub tulajdonosának a lovaglást, így a rendőröknek kellett megállítani és igazoltatni.

A lap hozzáteszi, hogy a történtek után Arsavin felesége, Alisza Arsavina minden közösségi médiás platformját leállította, amíg a botrány elcsendesedik. A korábbi klasszisnak nem is olyan rég volt egy hasonló ügye: néhány hónappal ezelőtt egy kazah klubban kapták lencsevégre a híres modell, Olga Szemjonova társaságában. Akkor azt nyilatkozta, hogy szerette, szereti és mindig is szeretni fogja a feleségét.

Az orosz bulvársajtó egyébként már azt is kiderítette, hogy az Arsavinnal mulató hölgyek egyike a 21 éves stewardess, Karina Nyeman volt.

Instagram post by Карина Неман Aug 1, 2018 at 6:42pm UTC

66 Likes, 1 Comments - Карина Неман (@aircraftsky) on Instagram


Instagram post by Карина Неман Feb 17, 2018 at 11:07am UTC

76 Likes, 0 Comments - Карина Неман (@aircraftsky) on Instagram


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik