Videó: amikor a skót legenda fejre állt egy autó tetején

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2020.07.17. 09:16
null
A fejen állás nem jött össze, maradt a fejre állás (Fotó: Youtube)
Éledezik a sportvilág a koronavírus-járvány után, de rendületlenül folytatjuk videós múltidéző sorozatunkat. Ezúttal 1999-ig ugrunk vissza az időben, amikor a Bradford City középpályása, Stuart McCall társaival autók tetején táncolva ünnepelte meg a feljutást. Nem kellett volna.


A brit sportvilágban az egyik leghíresebb ünneplés az Arsenal két játékosához fűződik: az 1993-as Ligakupa-győzelem után Tony Adams elejtette Steve Morrow-t, aki olyan szerencsétlenül esett, hogy kórházba került. Ezt az esetet már feldolgoztuk, nézzük most a skót legendát, a szorgos középpályások etalonját, Stuart McCallt, aki 1999-ben a csúcson érezte magát, miután feljutott az élvonalba a Bradforddal. Arra azonban nem gondolt, hogy nem jó ötlet előbb sörrel lelocsolni egy autó tetejét, azután csábos táncot lejteni rajta, miként Leila, az arab démon.

Itt jegyezzük meg, hogy 1985-ben a Bradforddal sokkal tragikusabb ünneplést élt meg McCall, szintén egy feljutást ünnepelve, akkor 56-an hunytak el az öreg stadion kigyulladása után, a játékos édesapja, a Leeds egykori szélsője is súlyos sérülést szenvedett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik