Videó: a PSG kilencgólos meccsen nyert C. Ronaldóék ellen

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.01.19. 20:21
null
Fantasztikus kép Cristiano Ronaldóról és Lionel Messiről
A Paris Saint-Germain 5–4-re legyőzte az al-Naszr és az al-Hilal játékosaiból álló csapatot. A gálameccsen Cristiano Ronaldo kétszer, Lionel Messi és Kylian Mbappé egyszer-egyszer volt eredményes. 


A kezdősípszó előtt nagyszerű pillanatot élhettek át a Fahd király Nemzetközi Stadionban ülő szurkolók – Cristiano Ronaldo és Lionel Messi egy barátságos pacsival köszöntötte egymást, egy gyors ölelés is belefért.


Alig kezdődött el a találkozó, Messi máris megszerezte a vezetést a franciáknak – az argentin klasszis Neymar pazar átadásából került ziccerbe, s nem is rontott a kapussal szemben. Bő fél óra elteltével egyenlített a szaúdi All Star-csapat, ki más szerezte volna a gólt, mint Cristiano Ronaldo – a portugál támadó tizenegyesből talált be.


Marquinhos góljával 2–1-re vezetett a PSG, majd Neymar kihagyott tizenegyese után C. Ronaldo büntetett – egy bal oldali beadás után az al-Naszr újdonsült igazolása a jobb kapufára fejelte a labdát, a kipattanónál a felszabadítani igyekvő Sergio Ramos akkora luftot rúgott, hogy csaknem elesett. Ezt a 37 éves csatár köszönte szépen, a kipattanóból a kapuba lőtt. A gólokban gazdag első félidőben egy kiállítás is történt, Juan Bernatot állította ki a játékvezető.


A második félidő elején Kylian Mbappé bolondot csinált a szaúdiak jobbhátvédjéből, majd a tizenhatoson belül egy remek passzal szolgálta ki a fennmaradó Sergio Ramost. A 60. percben a katari világbajnokság gólkirálya is eredményes volt, egy büntetőt értékesített.


A szaúdi All Star-csapat 2–4-nél szépített, azonban a 78. percben Hugo Ekitike visszaállította a kétgólos különbséget a felek között. Az utolsó pillanatokban még Anderson Talisca is bevette Donnarumma kapuját, a Paris Saint-Germain így 5–4-re győzedelmeskedett.

A mérkőzés legjobbjának a kétgólos Cristiano Ronaldót választották.


ALL STAR-MÉRKŐZÉS
Al-Naszr és al-Hilal Stars (szaúdi)–Paris Saint-Germain (francia) 4–5
(C. Ronaldo 34. – 11-esből, 45+6., Csang Hjun Szu 56., Talisca 90+4., ill. Messi 2., Marquinhos 43., S. Ramos 53., Mbappé 60. – 11-esből, Ekitike 78.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik