Vb 2022: „Addig élvezzétek Messi játékát, amíg lehet”

Vágólapra másolva!
2022.03.28. 18:07
null
Messi sok mindent átgondol majd a vb után (Fotó: AFP)
Az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni azt kéri a futballszurkolóktól, ne aggódjanak a hétszeres aranylabdás Lionel Messi jövője miatt, hogy esetleg visszavonul a nemzeti csapattól a katari világbajnokság után, hanem inkább élvezzék a játékát, amíg lehet – írja az MTI.

 

„Most kell gyönyörködnünk a játékában, nem szabad arra gondolni, hogy mi lesz később” – mondta a szakvezető az Ecuador elleni világbajnoki selejtező előtt.

„Az élet normális menete, hogy mindenki megöregszik, de miért ne inkább a látványos jelennel foglalkozzunk? Miért ne élvezzük a játékát most? Semmi értelme azzal törődni, hogy mi fog történni a vébé után” – tette hozzá.

Scaloni ezzel Messi szavaira reagált, aki a múlt heti, Venezuela elleni meccs után rejtélyes módon azt mondta: a katari tornát követően „sok dolgot átgondol”.

A 34 éves világklasszis tiszteletkört futott társaival a Buenos Aires-i Bombonera Stadionban aratott 3–0-s siker után, amely akár az utolsó válogatottbeli fellépése is lehetett hazai földön.

Argentína magyar idő szerint szerdán játszik Ecuadorban, s mivel már mindkét csapat kiharcolta a vb-részvételt, nem biztos, hogy Messi ezúttal pályára lép. Scaloni azt ígéri, a kiegészítő játékosoknak is lehetőséget ad a mérkőzésen.

(MTI)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik