Ukrajna: továbbra is az al-Ain felkészülését segíti Szerhij Rebrov

Vágólapra másolva!
2021.08.12. 10:33
null
Az ukrán tréner továbbra is az al-Ain edzőtáborában tartózkodik (Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet)
A football.ua értesülése szerint Szerhij Rebrov az al-Ainnál folytatja a munkát, hiszen nem sikerül megegyezniük az együttessel kötött szerződése felbontásáról. A folytatódó közös munkáról árulkodik a gárda Twitter-posztja is, amelyből kiderül, hogy a tréner továbbra is a csapat edzőtáborában tartózkodik.

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Andrij Sevcsenko öt év után távozott az ukrán válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. Az Ukrán Labdarúgó-szövetség Miron Markeviccsel vagy Szerhij Rebrovval pótolná a távozó szakembert, azonban előbbi elmondta, hogy a nemzeti csapatot a Ferencváros korábbi trénerének kellene irányítania. Ezután a szövetség elnöke megerősítette, hogy a jelenleg az al-Ainnál dolgozó edzőt szeretnék felkérni, viszont nehézségekbe ütköztek a felek, hiszen nem sikerült megegyezniük a jelenlegi szerződése felbontásáról.

A football.ua beszámolója szerint a kialakult helyzetben az ukrán szövetség új jelöltek után néz, amit az alelnök, Oleh Protaszov is megerősített. „Minden esetre fel kell készülnünk, más jelöltekkel is számolnunk kell."

Az egyesült arab emírségekbeli klub szerdán a hivatalos Twitter-csatornáján tett közzé egy bejegyzést, amelyből kiderül, hogy Szerhij Rebrov továbbra is az edzőtáborukban van, és folytatja a gárda felkészítését az új idényre.

 

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik