Ukrajna: Rebrov lehet az új kapitány, már ügyvédekkel egyeztet

Vágólapra másolva!
2021.08.03. 09:37
null
Szerhij Rebrov arról egyeztet, hogyan bonthatna szerződést az al-Ainnal, mely nyáron nevezte ki (Fotó: Micheller Szilvia)
Korábban beszámoltunk róla, hogy Andrij Sevcsenko öt év után távozik az ukrán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. Ezt követően az ukrán sajtóban beindultak a találgatások a lehetséges új vezetőedző személyével kapcsolatban, és egybehangzón Szerhij Rebrovot tartják az utódnak.

 

Andrij Sevcsenko közösségi oldalán számolt be róla, hogy lejárt a szerződése az Ukrán Labdarúgó-szövetségnél, és azt a felek nem újították meg.

Az ukrán sajtó szerint a korábbi aranylabdás játékost a Ferencváros korábbi sikeredzője, Szerhij Rebrov válthatja, aki az értesülések szerint már ügyvédekkel egyeztet arról, hogyan bonthatna szerződést az al-Ainnal, melynek vezetősége nyáron nevezte ki a csapat élére.

Az információk szerint, ha az edző nem hagyhatja el az Egyesült Arab Emírségeket, akkor a válogatottnál dolgozó Mijron Markevics lesz a valószínű jelölt. A döntés azért is sürgető, mert az ukrán szövetség korábban bejelentette, hogy augusztus 9-én már az új kapitány kezdheti meg a munkát a válogatott élén.

Rebrov a Ferencvárossal zsinórban háromszor bajnoki címet nyert, továbbá az Európa-liga, és a Bajnokok Ligája csoportkörébe is bejutott a zöld-fehérekkel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik