Drinkwater (balra) legutóbb az Aston Villát erősítette (Fotó: AFP)

 

A londoni együttes hétfőn közölte, hogy kölcsönadta a 30 esztendős játékost, akit 2017-ben a Leicester Citytől szerződtetett.

Danny Drinkwater játszott már kölcsönben a szintén élvonalbeli Burnleyben és az Aston Villában is, mivel nem sikerült maradandót alkotnia a Chelsea első csapatában. A középpályás legutóbb a 2018-as angol Szuperkupa-mérkőzésen, csereként lépett pályára a londoniaknál, melynek akkori menedzsere, az olasz Maurizio Sarri később közölte, nincs jövője náluk, mert nem illik bele az elképzelt játékrendszerbe.

Drinkwatert 2019-ben ittas vezetés miatt eltiltották, a Burnleyben pedig csúszott a bemutatkozása, mert megsérült a bokaszalagja egy éjszakai klubnál történt verekedésben.

Varga Kevin a török válogatott ellen 2–0-ra megnyert novemberi Nemzetek Ligája-mérkőzésen a magyar csapat második gólját szerezte a 95. percben. A 24 éves támadó a Kasimpasában eddig 17 meccsen kétszer volt eredményes, a gárda pedig 18 forduló után a 15. helyen áll a 21 együttest felvonultató török Szuperligában.