Topolya: Szabó szerint agresszívabb hozzáállás kell

Vágólapra másolva!
2020.08.17. 18:26
null
Szabó Zoltán szerint agresszívabb hozzáállásra van szükség Topolyán (Fotó: Micheller Szilvia)
Egy pontot szerzett és két játékosát egy időre elveszítette a Topolyai Sport Club a Szerb Szuperliga 4. fordulójában: a TSC Bácspalánkán 1–1-es döntetlent játszott az újonc Bácska ellen vasárnap.

A jó iramú és harcias, helyzetekben gazdag mérkőzésen Nebojsa Szkopljakot és Janko Tumbaszevicset is sérülés miatt kellett lecserélnie Szabó Zoltán vezetőedzőnek, s úgy tűnik, mind a két játékos egy időre kidőlt a csatasorból. Ez azért is érinti érzékenyen a csapatot, mert két meghatározó labdarúgóról van szó, s a topolyai együttes augusztus 27-én az Európa-liga selejtezőjében a moldovai Petrocub Hincesti ellen lép pályára.

„A hazaiak lendületesebben mentek bele a mérkőzésbe, a csapatom nem koncentrált eléggé, az agresszivitás is elmaradt az előző meccseken tapasztaltaktól, valamint a keménységünkkel sem voltam elégedett. Emellett olyan esetekben veszítettük el a labdát, amikor nem lett volna szabad. Ha mindezt összeadjuk, akkor kirajzolódik a kép, hogy egy ilyen elszánt házigazda ellen, mint amilyen a Bácska volt, miért nem tudtuk begyűjteni a három pontot” – mondta a találkozó után Szabó Zoltán az Arena Sportnak. A TSC vezetőedzője hozzátette, a döntetlen reális eredmény, ugyanis a hazaiak 1–1-nél egy tizenegyest is kihagytak.

„A két elveszített pontnál van egy dolog, ami sokkal nagyobb fejfájást okoz: Szkopljak és Tumbaszevics is megsérült, s úgy tűnik, mind a ketten hosszabb pihenőre kényszerülnek” – nyilatkozta Szabó, aki szerint elemzik majd a látottakat, azonban a csapatnak nincs sok ideje a múlt vasárnapi mérkőzésen gondolkodni, mivel pénteken 19 órai kezdettel már a zentai Városi Stadionban a Metalacot fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik