Topolya: Nenad Lukics a szerb válogatott keretében

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2021.01.14. 14:39
null
Mladen Krsztajics örül is Lukics válogatott meghívójának, meg nem is (Fotó: FK TSC)
Nenad Lukics lehet az első topolyai játékos, aki pályára lép a szerb válogatottban.     

Nenad Lukics lehet a Topolyai SC első játékosa, aki magára ölti a szerb felnőtt labdarúgó-válogatott mezét, miután Ilija Sztolica beválogatta a nemzeti együttesbe, amelyet – a Vancouvert erősítő Ranko Veszelinovics kivételével – a szerb bajnokságban szereplő játékosok alkotnak. Az amerikai túrán a korosztályos válogatott szövetségi kapitánya irányítja a csapatot, mivel a szövetség egyelőre senkit sem nevezett ki a december elején leváltott Ljubisa Tumbakovics helyére. Szerbia két felkészülési mérkőzésen lép pályára az Egyesült Államokban: január 25-én Santo Domingóban Dominikával, január 31-én Orlandóban az amerikaiakkal csap össze.

A TSC csapata csütörtökön elutazott a törökországi Antalyába, ahol a következő két hétben megpróbál minél jobban felkészülni a Szuperliga február elején rajtoló tavaszi szezonjára.

„Egészségesek vagyunk, s remélem, a lehető legjobban kihasználjuk a következő két hetet – mondta az indulás előtt a TSC-t irányító Mladen Krsztajics, aki hozzátette, örül, hogy Lukicsot meghívták a szerb válogatottba, viszont sajnálja, hogy a klub legeredményesebb játékosa nem tud az együttessel tartani Törökországba. – Tizenkét nap alatt négy felkészülési mérkőzést játszunk, ezek után megállapíthatjuk, hol van a helyünk, és azt is, hogy a bajnokság rajtjáig miben kell esetleg javulnunk.”     

A Topolya küldöttsége január 28-án érkezik vissza az észak-bácskai városba, és február 6-án már Újvidéken lép pályára a harmadik helyen álló Vojvodina ellen a Szuperliga 20. fordulójában.     

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik