Mladen Krsztajics lehet a Topolya új vezetőedzője (Fotó: AFP, archív)

 

A napilap információi szerint Tomiszlav Szivics, a szerb utánpótlás-válogatott korábbi szövetségi kapitánya is „játékban” volt a Szabó Zoltán tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt üresen maradt vezetőedzői posztért, valamint Branko Zsigicsnek, az újvidéki Proleter trénerének a neve is szóba került, azonban a TSC vezetősége Krsztajics mellett döntött.

 
Szilágyi Vladimir távozik, Dél-Koreában folytatja – sajtóhír

A Nemzeti Sport érdeklődésére a klub annyit közölt, hogy egyelőre nem született döntés, de a napokban, legkésőbb a jövő héten várható, hogy ez megtörténik, s amint ez bekövetkezik, akkor az új edző bemutatkozására is sor kerül.

Mladen Krsztajics a szerb válogatottnál Szlavoljub Muszlin segédjeként dolgozott, azonban miután a válogatott kiharcolta a 2018-as világbajnokságon való részvételt, Muszlint a szövetség leváltotta, s helyére Krsztajics került, aki 2019 júniusáig irányította a nemzeti együttest. Tizenkilenc mérkőzésen ült a válogatott kispadján, kilenc győzelem, öt döntetlen és ugyanennyi vereség volt a mérlege. A távozására azután került sor, hogy az Andrij Sevcsenko vezette Ukrajna 5–0-ra nyert Szerbia ellen. Játékos-pályafutása alatt szerepelt a Zentában, a Kikindában, a Patizanban, majd Németországba igazolt, ahol a Werder Brement, majd a Schalke 04-et erősítette. Pályafutását a belgrádi Partizanban fejezte be.