Televízió: Szoboszlaiék minden bajnokiját adja az ARENA4

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.09.05. 18:22
null
Szoboszlai Dominik Salzburg-edzésen (Fotó: Török Attila, 2019)
Az ARENA4 sportcsatorna megszerezte az osztrák labdarúgó Bundesliga közvetítési jogait. A szerződés értelmében a csatorna Magyarország területére kizárólagos jogot szerzett fordulónként két mérkőzés közvetítésére, amelyek közül az egyik minden héten Szoboszlai Dominik csapata, a Red Bull Salzburg aktuális bajnoki összecsapása lesz – tudtuk meg a csatorna szerkesztőségünknek eljuttatott közleményéből.

 

„Az osztrák bajnokság az egyik legdinamikusabban fejlődő közép-európai liga, Szoboszlai Dominik pedig hétről hétre bizonyítja, hogy napjaink egyik legtehetségesebb magyar futballistája – kommentálta a bejelentést Misur Tamás, az ARENA4 főszerkesztője. – Amikor néhány évvel ezelőtt Dzsudzsák Balázs a PSV-hez szerződött, a holland bajnokságot közvetítő magyar sportcsatorna nézettsége ugrásszerűen megnőtt, mert mindenki a magyar szélső meccseire volt kíváncsi. Biztos vagyok benne, hogy Szoboszlai Dominik és a Salzburg bajnoki találkozói is hasonló érdeklődést váltanak majd ki az ARENA4 nézőiben.”

Az osztrák bajnokság a jövő héten kezdődik, a Salzburg a legutóbb bronzérmes Wolfsberger AC otthonában rajtol szeptember 13-án, vasárnap 17 órakor.

A futballrajongók az osztrák első osztály mérkőzései mellett a skót Premier League és az angol Championship meccseit is megtalálhatják a 2020 augusztusában elinduló csatorna kínálatában az NHL és az NFL mérkőzései, az NCAA egyetemi amerikaifutball-bajnokság eseményei, illetve a MotoGP és az Indycar futamai mellett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik