Szuperliga: Laporte, Özil és Lineker is viccet csinált a ligából – mémek

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.04.21. 11:54
Mint arról beszámoltunk, az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA vasárnapi fenyegetése ellenére 12 klub közös közleményben bejelentette az európai szuperliga indításának tervét. Az AC Milan, az Arsenal, az Atlético Madrid, a Chelsea, az FC Barcelona, az Inter, a Juventus FC, a Liverpool FC, a Manchester City, a Manchester United, a Real Madrid és a Tottenham Hotspur közös közleményben jelentette be, hogy megegyeztek egy közös liga indításában. Nos, ez nem tartott sokáig, szerda reggelre már egyik angol csapat sem volt a Szuperliga tagja. Ezt persze az internet is megünnepelte – mémek!

Aymeric Laporte csak ennyit írt Twitterre: „Ez gyors volt” – a Manchester City védője még egy gifet is posztolt, ami tökéletesen bemutatta a Szuperliga „születését és halálát.” Végül is, a Simpson család ezt is megjósolta…Aymeric Laporte csak ennyit írt Twitterre: „Ez gyors volt” – a Manchester City védője még egy gifet is posztolt, ami tökéletesen bemutatta a Szuperliga „születését és halálát.” Végül is, a Simpson család ezt is megjósolta…


A Fenerbahcében szereplő Mesut Özil szerint csak egy Szuperliga van, az pedig a török bajnokság.


Gary Lineker úgy véli, bármilyen bajnokság a Bayern München nélkül „Nem Igazán Szuperliga”.


A szurkolók gyűlölték a Szuperliga ötletét, az angol csapatok pedig már ki is léptek a ligából. Eközben Florentino Pérez így próbálja megmenteni az új bajnokságot:


Ki emlékszik még a GTA-ra? A Real Madrid elnöke most elbukta ezt a küldetést.


Rio Ferdinand élvezi a Twittert szerda délelőtt…


A Real Madrid szerda reggelre a Szuperligában:


Minden csoda három napig tart...vagy addig sem.


Ez aztán a kieséses torna! Még Ed Woodward és Andrea Agnelli is búcsúzott...

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik