Szlovák Kupa: ötödosztályú ellenfelet búcsúztatott a DAC

Vágólapra másolva!
2022.09.06. 17:24
null
Nem fért kétség a DAC győzelméhez (Fotó: Lelkes Ernő)
A DAC 4–2-re nyert a helyi ötödosztályban szereplő FK Filio Ladomerská Vieska (Ladomérmindszent) vendégeként a labdarúgó Szlovák Kupa 2. fordulójában.

 

Milan Skriniar, az Internazionale klasszisa a Ladomérmindszentben kezdett el futballozni – jelenleg testvére és unokatestvére is tagja az ötödosztályú klubnak, amely a DAC ellenfele volt.

Ahogyan várható volt, a mérkőzést a vendégek uralták. A hazai kapus, Vladimír Cíz sorra mutatta be a bravúrokat, ám a 28. percben Mateus Brunetti fejjel bevette kapuját. A 700 néző előtt játszott találkozón az 58. percben Ammar Ramadan növelte a DAC előnyét. Nem sokkal később szépítettek a hazaiak, majd a kapufát is eltalálták, ám épp e hatalmas kimaradt lehetőség után kapták a harmadikat Yhoan Andzouana révén, aki a hajrában újabb gólt szerzett.

A Ladomérmindszent a 90. percben szerzett még egy gólt, de a DAC így is simán továbbjutott, legközelebbi ellenfele a harmadosztályú TJ Braník Kalinovo (Kálnó) lesz.

SZLOVÁK KUPA
2. FORDULÓ
FK Filjo Ladomerská Vieska (Ladomérmindszent, V.)–Dunaszerdahely 2–4
Ladomérmindszent, 700
néző
DAC:
Veszelinov – Blackman (Kachút, a szünetben), Brunetti, Muhamedbegovic (Szolgai, 74.), Ciganiks – Veselovsky (Andzouana, a szünetben), Dimun, Nebyla – Moumou, Nicolaescu, Ramadan (Kalmár Zs., 74.)
A DAC gólszerzői:
Brunetti, Ramadan, Andzouana (2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik